Uitvoerdersvergadering op locatie
Uitvoerdersvergadering Burgy Bouwbedrijf bij Amstel Hotel
Dit artikel delen
Facebook Twitter Email LinkedIn

Te gast bij het Amstel Hotel

Te gast bij het Amstel Hotel. Anita Bos, directeur, leidde de uitvoerders en vaklieden van Burgy Bouwbedrijf rond door het Amstel Hotel. Daarna werden de steigers beklommen om het restauratiewerk van Boy en zijn team aan de gevels en het dak te bekijken. Tot slot een heerlijk etentje aan de overkant met een prachtig uitzicht op het geprinte steigerdoek rond het Amstelhotel. 

Uitvoerders Boy, Fred en Rian organiseren zo om de vijf weken een uitvoerders-vergadering, waarbij allerlei onderwerpen voorbij kunnen komen zoals Burgy als bedrijf, cursussen om ons vakmanschap op hoog niveau te houden, veiligheid, het personeel/vacatures, de restauratieprojecten, de gereedschappen et cetera. Vaak is er een gast en hij of zij kan met de uitvoerders vragen, wensen of zorgen delen, zodat we beter met elkaar kunnen samenwerken.

Vier keer per jaar bezoeken we een groot restauratieproject. We waren eerder al bij de werken op de Lange Haven 71 in Schiedam, het P.J. Vethgebouw in Leiden en nu dus bij het Amstel Hotel in Amsterdam.